Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@thuisfruit.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen:

Versproducten

  1. Voor de aankoop van niet-houdbare producten geldt een bedenktijd van 2 dagen. De bedenktijd houdt in dat de klant het recht heeft binnen 2 dagen de artikelen zonder opgaaf van redenen, in ongeopende, originele verpakking te retourneren. Tevens dient de consument alle voorwaarden voor terugzending na te leven.
  2. De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper. Na ontvangst van de zending en goedkeuring van Thuisfruit.com over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het geld van de koper teruggestort.