Fruitmand bestellen en bezorgen

Fruitmand bestellen en bezorgen: stel je eigen fruitmand samen

Een fruitmand bestellen en laten bezorgen. Of het nu voor jezelf is of voor een bekende. Handig voor thuis maar dient ook zeker als fruitmand voor een beterschapswens aan een zieke. Gemakkelijk een fruitmand uitkiezen en zelf samenstellen. Jij bepaald welke fruitstukken in de fruitmand thuis of op locatie geleverd wordt. Een fruitmand voor je alleen of voor het gehele gezin? Je kiest bij Thuisfruit uit de verschillende samenstellingen. Van 2,4 of 6 personen en in overleg zijn ook andere samenstelling mogelijk.

 • Bekijk onze fruitmanden
 • Fruitbox bestellen

  Altijd vers online fruit bezorgen in huis met de fruitmanden van Thuisfruit

  Altijd vers online fruit thuis laten bezorgen. Je voorkomt hiermee dat je zonder fruit komt te zitten. Jouw gezonde tussendoortje mag niet ontbreken en daarom hebben wij Thuisfruit in het leven geroepen. Het concept is simpel. Jij kiest een fruitmand uit, kies jouw favoriete fruitsoorten en bestel. Vervolgens kies jij in welke frequentie jij jouw fruitmanden gratis* bezorgd wilt laten worden. 

  Je kiest zelf: wel of geen vast abonnement

  Of je nu eenmalig, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks thuisfruit geleverd wilt hebben. Zowel in abonnementsvorm, maar ook zonder! Dat is aan jou!

  Bestellen van een fruitmand was niet eerder zo gemakkelijk!

  Om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Hebben we gekozen voor een gemakkelijke bestelprocedure. Enkele stappen en geen onnodige vragen. In nog geen 3 minuten doorloop je 4 stappen en ligt het fruit bij jouw in de fruitmand: 

  1. Je bezoekt de webshop van Thuisfruit
  2. Kies het type fruitmand (basic of luxe) en het aantal personen(2,4,6 of meer)
  3. Klik op ‘toevoegen winkelwagen’ en reken af
  4. Jouw fruitmand wordt thuis bezorgd. 

  Dat mag geen problemen opleveren. Welke fruitstukken laat jij voortaan thuisbezorgen met de fruitmand van Thuisfruit?

 • Assortiment fruitmanden
 •  fruitbox

  ‘Hebben we nog fruit in huis?’ Is er niet meer bij met wekelijkse bezorging van een fruitmand

  Een lege fruitmand in huis is voorgoed verleden tijd. De vraag: ‘hebben we nog fruit in huis?’ is niet meer aan de orde met fruitmanden van Thuisfruit. Wil je iemand beterschap wensen? Ook dan zijn onze fruitmanden en vitamine boxen eenvoudig te bestellen en te bezorgen. Waarom kiezen consumenten en bedrijven al meer dan 4 jaar voor onze fruitmanden?

  Duurzaam en minder (plastic) afval

  Al onze fruitboxen zijn van karton of worden geleverd in houten fruitkistjes. Dit zorgt voor minder plastic afval. In tegenstelling tot de supermarkten waar veel fruit verpakt wordt in plastic. Dus minder afval! Lees alles in het kader van duurzaamheid hier.

  Fruitboxen bestellen en bezorgen

  Waarom laat je een fruitmand zonder plastic bij jouw thuis of op locatie bezorgen?

  Omdat een fruitmand voor thuis alleen maar ten goede komt:

  • Een eenvoudige oplossing: want met het fruit van thuisfruit komt gezond eten letterlijk naar je toe. Daar hoef je bijna niets voor te doen. Ja, alleen jouw fruitbox uitkiezen en bestellen.
  • Gemakkelijke oplossing: neem je een peer of een appel vandaag. Het ligt voor het grijpen nietwaar?
  • Een gezonde oplossing: Dagelijks thuisfruit met boordevol gezonde vitamines geven jou extra energie.
  • Een heerlijke oplossing: omdat alleen jouw favoriete fruitstukken er tussen liggen. Want die heb je zelf samengesteld.
  • Geen plastic, dus minder afval: onze fruitboxen worden zonder plastic verpakking geleverd. In tegenstelling tot alle plastic verpakkingen van fruit in supermarkten! Lees alles in het kader van duurzaamheid hier.

    Naast complete fruitmanden, bestel je nu ook online los fruit en groente bij Thuisfruit

    Naast complete fruitmanden leveren wij sinds kort ook los fruit en groente. Als online groenteboer bestel je eenvoudig jouw losse stukken groente en fruit. In onze webshop selecteer je de aantallen die gewenst zijn. De vraag naast onze fruitmanden werd steeds luider. ‘Kunnen jullie niet los fruit en groente aanbieden?’ Gemakkelijk bij te bestellen. Zit je bijvoorbeeld krap met de aardappels en eieren of heb je specifieke fruitstukken nodig? Online bestel je eenvoudig en laat je jouw bestelling bezorgen.

    Weten welke losse fruitstukken en groente je bij ons kunt verkrijgen? Bekijk ons assortiment los fruit en groente. 

   • Ontdek los fruit en groente
   • Fruit voor thuis van de boomgaard bezorgd
    *gratis bezorging vanaf 25 euro.