Fruitbox bestellen en bezorgen

Fruitbox bestellen en bezorgen: stel je eigen fruitbox samen

Je favoriete fruitbox bestellen. Stel zelf jouw fruitbox samen en bestel ‘m. Dat klinkt easy toch? Zo gemakkelijk als het klinkt, zo eenvoudig kies jij jouw favoriete fruit samen in een box. Of je nu een fruitbox voor twee, vier of zes personen bestellen wilt. Dat is het gemak van Thuisfruit!

 • Direct naar fruitboxen
 • Fruitbox bestellen

  Altijd vers fruit in huis met de fruitbox van Thuisfruit 

  We zijn allemaal druk. De agenda’s vol gepropt met afspraken. Overdag werken (thuis of op de zaak), snel eten koken, door naar de training en voor je het weet plof je op de bank. Dag weer voorbij. Je was al vergeten om een stuk fruit te pakken voor onderweg naar de training. Dus loop je na de keuken voor een stuk fruit. Mentaal had je net het gevecht achter rug van de keuze tussen die reep chocolade of een gezond alternatief. Ai! Geen fruit meer in de fruitmand. 

  Je kiest zelf: wel of geen vast abonnement

  Dat betekend geen gezond aperitief. Je stelt jezelf de vraag waar het is misgegaan. En terecht, hoe kan het nou zo zijn dat je geen fruit in huis hebt. Dat is voor ons het moment geweest om hier een oplossing voor te bieden. Een fruitbox bestellen en laten bezorgen. Een fruitbox rechtstreeks gevuld met het lekkerste fruit uit de boomgaard. Geleverd op de momenten dat jij het wilt. Wil je maar één keer bestellen? Of wil je juist wekelijks? Zowel in abonnementsvorm, maar ook zonder!

 • Kies jouw favoriete fruit
 • Bestellen van je fruitbox was nog nooit zo gemakkelijk!

  Dat betekent je fruitbox samenstellen in onze webshop. Appels, peren, bananen, nog wat seizoensfruit en op bestellen klikken. Gewenste datum opgeven. En wij brengen het tot in jouw keuken en vullen je fruitmand! Bestellen van thuisfruit was niet eerder zo eenvoudig. 

  Fruitboxen leverbaar in verschillende samenstellingen:

  Fruitbox Basic voor 4
  Fruitbox Basic voor 6
  Fruitbox Luxe voor 2
  Fruitbox Luxe voor 4
  Fruitbox Luxe voor 6
  ThuisFruit cadeaubox

   

   

   

   

   

  Bekijk ons overzicht met alle mogelijke fruitboxen en kies jouw favoriete fruitbox. Welke fruitbox kies jij uit?

 • Assortiment fruitboxen
 •  fruitbox

  ‘Hebben we nog fruit in huis?’ Is er niet meer bij met wekelijks bezorging van jouw fruitbox

  Nooit meer voor de verrassing komen te staan dat er geen fruit meer in huis is. Dat is een gerustellende gedachte nietwaar? Jij bepaalt welke fruitbox er geleverd wordt en wanneer jij die geleverd wilt hebben. Dat is het grote voordeel met fruitboxen van Thuisfruit.com.

  Duurzaam en minder (plastic) afval

  Al onze fruitboxen zijn van karton of worden geleverd in houten fruitkistjes. Dit zorgt voor minder plastic afval. In tegenstelling tot de supermarkten waar veel fruit verpakt wordt in plastic. Dus minder afval! Lees alles in het kader van duurzaamheid hier.

  Fruitboxen bestellen en bezorgen

  Waarom laat je een fruitbox zonder plastic bij jouw thuis bezorgen?

  Omdat een fruitbox voor thuis alleen maar ten goede komt:

  • Een eenvoudige oplossing: want met het fruit van thuisfruit komt gezond eten letterlijk naar je toe. Daar hoef je bijna niet voor te doen. Ja, alleen jouw fruitbox uitkiezen en bestellen.
  • Gemakkelijke oplossing: neem je een peer of een appel vandaag. Het ligt voor het grijpen nietwaar?
  • Een gezonde oplossing: Dagelijks thuisfruit met boordevol gezonde vitamines geven jou extra energie.
  • Een heerlijke oplossing: omdat alleen jouw favoriete fruitstukken er tussen liggen. Want die heb je zelf samengesteld
  • Geen plastic, dus minder afval: onze fruitboxen worden zonder plastic verpakking geleverd. In tegenstelling tot alle plastic verpakkingen van fruit in supermarkten!

   Naast complete fruitboxen, bestel je nu ook los fruit en groente bij Thuisfruit

   Naast complete fruitboxen leveren wij sinds kort ook los fruit en groente. Als online groenteboer bestel je eenvoudig jouw losse stukken groente en fruit. In onze webshop selecteer je de aantallen die gewenst zijn. De vraag naast onze fruitboxen werd steeds luider. ‘Kunnen jullie niet los fruit en groente aanbieden?’ Gemakkelijk bij te bestellen. Zit je bijvoorbeeld krap met de aardappels en eieren of heb je specifieke fruitstukken nodig? Online bestel je eenvoudig en laat je jouw bestelling bezorgen.

   Weten welke losse fruitstukken en groente je bij ons kunt verkrijgen? Bekijk ons assortiment los fruit en groente. 

  • Ontdek los fruit en groente
  • Fruit voor thuis van de boomgaard bezorgd