Fruit voor thuis - Fruit online bestellen en thuis laten bezorgen

Fruit voor thuis: je favoriete fruit bestellen en laten bezorgen 

Ben je op zoek naar een leverancier die fruit voor thuis bij jouw in huis komt bezorgen? Het gemak ervaren van vers geleverd fruit voor thuis. Dit betekent dat je jouw favoriete fruit online bestelt, kiest welke fruitstukken jij lekker vindt en thuis laat bezorgen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, nietwaar? Niet is minder waar! Thuisfruit levert fruit voor thuis. Kies je voor een fruitbox of ga je voor los fruit of groente? 

Ontdek de eenvoud van Thuisfruit. Gemakkelijk jouw fruitbox samenstellen en thuis laten bezorgen op het door jou gewenste tijdstip en datum. 

 • Kies jouw favoriete fruit
 • Geen fruit in huis? Zorg voor wekelijkse levering van de Thuisfruit fruitbox

  Het meest voorkomende probleem die wij dagelijks horen: ‘We hebben geen fruit meer in huis’. In 2020 kan dat niet meer. Daar waar we steeds bewuster gaan leven, is het onmogelijk denkbaar dat je geen fruit meer in huis hebt. Daarom heeft Thuisfruit de oplossing bedacht. Een concept waar het praktisch onmogelijk is dat je zonder fruit komt te zitten.

  Je zit niet vast aan een abonnement

  Eenmalig, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks het lekkerste en beste fruit geleverd. Totaal geen zorgen om fruit. Liever extra appels of peren? Met één klik, laat je ons weten dat je jouw bezorging aangepast wilt hebben. Handig toch?

  Fruit voor thuis bestellen in onze webshop: de voordelen

  Fruit voor thuis bestellen in onze webshop. Waarom zou je dat doen? Om je dat duidelijk te maken hierbij een aantal voordelen bij de keuze voor Thuisfruit:

  • Een eenvoudige oplossing: want met het fruit van thuisfruit komt gezond eten letterlijk naar je toe. Daar hoef je bijna niet voor te doen. Ja, alleen jouw fruitbox of fruitmand uitkiezen en bestellen.
  • Gemakkelijke oplossing: neem je een peer of een appel vandaag. Het ligt voor het grijpen nietwaar?
  • Een gezonde oplossing: Dagelijks thuisfruit met boordevol gezonde vitamines geven jou extra energie. Extra energie die jij goed kan gebruiken. 
  • Een heerlijke oplossing: omdat alleen jouw favoriete fruitstukken er tussen liggen. Want die heb je zelf samengesteld. Perfect toch?
  • Geen plastic, dus minder afval: onze fruitboxen worden zonder plastic verpakking geleverd. In tegenstelling tot alle plastic verpakkingen van fruit in supermarkten! Lees alles in het kader van duurzaamheid hier.

  Fruitboxen thuis bezorgd vanaf de boomgaard

  Met één klik fruit voor thuis bestellen en thuis laten bezorgen 

  Al die voordelen in één fruitbox. Die je ook nog eens met één klik samenstelt, bestelt en thuis laat bezorgen. Velen ging je dan ook voor en kozen voor de fruit voordelen van Thuisfruit. Of je nu eenmalig, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks thuisfruit geleverd wilt hebben. Dat is aan jou!

  Duurzaam en minder (plastic) afval

  Al onze fruitboxen zijn van karton of wordt geleverd in een houten kistje. Dit zorgt voor minder plastic afval. In tegenstelling tot de supermarkten waar veel fruit verpakt wordt in plastic. Dus minder afval! Lees alles in het kader van duurzaamheid hier.

 • Bestel een fruitbox
 • De dagelijkse vitamines bij de hand met de fruit voor thuis boxen

  Een fruitbox van thuisfruit is een box vol met vitamines aan variërende fruitstukken en -soorten. Het ideale aan onze fruitboxen is, dat je zelf kiest welke type fruitstukken je ontvangt. Heb je genoeg van een bepaalde fruitsoort, dan kies je ervoor een bepaalde fruitsoort toe te voegen of weg te laten. Zo ontvang je altijd een box vol met heerlijke fruitstukken. 

  De fruitbox van Thuisfruit bevat onder andere de volgende fruitproducten:

  Daarnaast hebben we ook seizoensfruit:

  • Aardbeien
  • Kersen
  • Nectarines
  • Kaki’s
  • perziken
  • paprika’s
  • Druiven

  Naast onze fruitbox bestel je ook los fruit 

  Naast onze fruitboxen leveren wij sinds kort ook los fruit en groente. Als online groenteboer bestel je eenvoudig jouw losse stukken groente en fruit. Eenvoudig aantallen selecteren in onze webshop. De vraag naast onze fruitboxen werd steeds luider. ‘Kunnen jullie niet los fruit en groente aanbieden?’ Eenvoudig bij bestellen. Zit je bijvoorbeeld krap met de aardappels en eieren of heb je specifieke fruitstukken nodig? Online bestel je eenvoudig en laat je jouw bestelling bezorgen.

  Weten welke losse fruitstukken en groente je bij ons kunt verkrijgen? Bekijk ons assortiment los fruit en groente. 

 • Ontdek onze los fruit en groente
 • Fruit voor thuis van de boomgaard bezorgd